woensdag 9 oktober 2013

Sixpack Abs for Women

Nieuw



Intensieve Workout en Bodysculpting programma specifiek ontwikkeld voor de sportieve vrouw zorgen voor een snellere opbouw van spiermassa en verwijdering van plaatselijke vetophopingen.

Welloness biedt een effectieve behandeling aan die je helpt om in een recordtijd het gewenste lichaam te krijgen. Het Trio Lipo SixPack programma is een krachtig en effectief systeem in de bestrijding van ongewenste vetsegmenten die zelfs met regulier sporten maar niet willen verdwijnen.

1) ULTRASOUND
Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound.  Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetcellen). Bestrijdt vetophopingen.

2) OCM LYPOLYSE
Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glycogen) naar de spieren.

3) BIOFREQUENTIE
Verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.
Programma's om bepaalde type spiervezels te ontwikkelen om sportprestaties te verhogen of het herstel na intensieve wedstrijden evenals het herstel van blessures te versnellen zijn beschikbaar.
Een kuur omvat 12 afspraken van 80 minuten behandelingstijd. Elke behandeling bestaat uit 2 tot 3 sessies of programma's aangepast aan het lichaamstype (Ectomorf, mesomorf of endomorf).


 PROEFBEHANDELING
Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u nog meer overtuigd raken van de verrassende resultaten van de behandeling? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en geheel vrijblijvende proefbehandeling.